Un minor în vârstă de 13 ani, din Florești, a plecat de la domiciliu ieri, 27 ianuarie și nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmentele copilului sunt: înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Zeci de voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta. Întreaga noapte, poliţiştii şi voluntarii unei asociaţii au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

„La data de 27 ianuarie a.c., o femeie în vârstă de 32 de ani, din localitatea Florești,  a sesizat polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești cu privire la faptul că în cursul zilei, fiul său de 13 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Activitățile specifice se desfășoară în cadrul unui dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal.

În vederea localizării și depistării minorului au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, de la nivelul tuturor unităților aflate în subordinea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Secțiile Regionale de Poliție Transporturi sau alte Inspectorate de Poliție din țară, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

coral