Mickey Barreto a rezervat o cameră la Hotelul New Yorker în 2018 pentru tariful de 200,57 dolari. A locuit cinci ani acolo, fără a plăti chirie lunară.

Acum, riscă să ajungă închisoarea după ce poliția l-a arestat în februarie.

Un bărbat a locuit cinci ani într-un hotel de lux

Mickey Barreto a locuit fraudulos într-un hotel de lux după ce și-a rezervat o cameră pentru o noapte, nr. 2565. A locuit cinci ani fără să plătească un singur cent pentru chirie.

Frauda se ridică la mii de dolari. El a solicitat un contract de închiriere de șase luni, dar cererea i-a fost respinsă.

Bărbatul a revendicat în mod repetat și fraudulos dreptul de proprietate asupra camerei, susține procurorul districtual din Manhattan Alvig Bragg.

Bărbatul are 24 de acuzații și riscă ani grei de închisoare
El l-a acuzat pe un alt chiriaș pentru neplata chiriei. Acum, Barreto se confruntă cu 24 de acuzații și riscă câțiva ani de închisoare.

Hotelul New Yorker a fost renumit pentru că a găzduit celebrități precum Muhammad Ali și demnitari ca președintele american John F.Kennedy.

Motivul invocat pentru care Barreto a locuit fraudulos în hotel a fost procesul în care a dat în judecată Asociația Duhului Sfânt pentru Unificarea Creștinismului Mondial, care a cumpărat imobilul în 1976.

Barreto s-a pretins proprietarul hotelului
Cazul a ajuns pe masă chiar la Curtea Supremă din statul New York.  El a câștigat recursul pentru că proprietarii clădirii au absentat de la proces.

Biserica Unificării l-a dat în judecată pe Barreto în 2019 pentru că s-a prezentat pe LinkedIn ca proprietar al hotelului, potrivit Business Insider.