Polițiștii Secției 4 Rurală Ocna Mureș l-au reținut pe un tânăr de 21 de ani, din județul Cluj, care de două ori ar fi condus un autoturism fără să posede permis.

Autoturismul nu era înmatriculat în circulație și avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, conform Alba 24. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de tânărul de 21 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Lunca Mureșului.

Acesta a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

În noaptea de 19/20 august el ar fi condus un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, pe raza comunei Lunca Mureșului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta nu se află la prima abatere de acest gen, întrucât în 30 iulie ar fi săvârșit aceiași faptă. Vineri, reținutul a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

coral