Lectorul Irimie Popa, de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, a atacat dur festivalul UNTOLD, într-o postare făcută publică pe și-a făcut publică pe pagina sa de Facebook.

Citiți mai jos opinia universitarului clujean:

”Șmecheria numită UNTOLD. O mega afacere pe spinarea unui oraș întreg.

Sunt curios ce ar spune autorii morali, ai acestui dezmăț, copiilor și părinților internați la Spitalul de Copii de pe Str. Moților din Cluj-Napoca, la 200m de boxele decibelilor fără număr…

Ce contează? Doar vin bani în Cluj. Da, vin, sunt nefiscalizati… in mare parte. Ajung unde trebuie în conturile celor care până mai ieri cereau finanțare ca ONG-isti, de la Primaria Cluj-Napoca, pe Asociația UNTOLD și tăiau bilete pe UNTOLD SRL. Aceiași asociați și în asociație și în SRL.

Deh, „cultura de calitate” cu cheltuială grasă se ține! Cum se putea ca la CLUUUJ să nu fie unse gras roțile moriștii de făcut… parai?

Deja, la Cluuj, aceiași șmecheri, cu aceleași lozinci și cu același său pentru mecanismele tenebroase ale jucariei: UNT VECHI, sau UNT OLD!

La „fraieri”, de cumva tușesc seara după 22:00 , pe balcon, vine poliția , la „jmecheri”, nu!

Clujul nu face rabat de la statutul de țară bananieră , acolo unde se poate orice!!! De ce nu se face vreun pui de UNTOLD prin Europa civilizată în buricul vreunui burg? Simplu, la ei nu cresc bananieri și „ei e mai puțin șmecheri”!”