Văduva lui Corneliu Vadim Tudor a pierdut procesul cu un furnizor de energie electrică și este obligată să plătească o sumă importantă de bani.

Doina Vadim Tudor este obligată prin decizie judecătorească să plătească sumele restante către furnizorul Enel Energie Muntenia. Decizia a fost luată la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde se află imobilul în care a locuit alături de fondatorul Partidului România Mare și de cele două fiice ale lor.

Văduva lui Vadim Tudor are facturi restante de peste 800 de euro

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor este obligată să plătească suma de 4.092,72 de lei (aproximativ 800 de euro) către compania de electricitate, debit restant, la care se adaugă 211,17 lei, contravaloare penalități. În plus, Doina Vadim Tudor va trebui să achite și cheltuieli de judecată în valoare de 200 de lei, arată fanatik.ro

Hotărârea Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile de la comunicare, potrivit portalului instanțelor din România.

Colecția de tablouri a familiei, scoasă la licitație, în aprilie

Informația apare la câteva săptămâni după ce o colecție de pictură care a aparținut lui Corneliu Vadim Tudor a fost scoasă la vânzare prin Casa de Licitații A10 Artmark. Printre operele vândute de familia fostului politician s-au numărat lucrarea ”Odihnă la câmp” al artistului Rudolf-Schweitzer Cumpăna (preț de pornire 1.800 de euro) sau ”Casă țărănească”, semnată de Gheorghe Petrașcu (1.500 de euro).