Violențele au escaladat într-un ștrand publc din Berlin și s-a ajuns la confruntări fizice între forțele de ordine și oamenii veniți să se relaxeze relatează cotidianul Berliner Zeitung. Potrivit poliției din Berlin, aproximativ 250 de oameni s-au luat la bătaie în Columbiabad, din Neukölln.

Cauza conflictului a fost o dispută cu pistoale cu apă, pe toboganul cu apă. O tânără de 21 de ani și însoțitorii ei au fost stropiți cu pistoale cu apă de mai mulți copii, ceea ce a dus la o ceartă. „Ținea un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria”, au declarat surse din Poliție pentru publicația germană.

Un bărbat, în vârstă de 35-40 de ani, a intervenit și el și a lovit-o pe femeie, care are acum nasul rupt. Agresorul a dispărut în mulțime, în timp ce în diverse locuri au izbucnit bătăi. „Din motive care nu au fost încă lămurite, în același timp au izbucnit brusc lupte, în timpul cărora forțele de poliție dislocate și personalul de securitate au fost hărțuite de aproape 250 de oameni”, a mai declarat un reprezentant al Poliției.

În acel moment s-a luat decizia închiderii ștrandului, dar oamenii au fost cu greu evacuați. Investigațiile, inclusiv pentru vătămarea corporală periculoasă și încălcarea ordini și liniștii publice, sunt în desfășurare. Cu o săptămână înainte, ofițerii de poliție au fost nevoiți să intervină la o ceartă în masă în piscina de vară a insulei Steglitz.

coral