Ultimele seri de vară sunt acompaniate de muzică simfonică, în Iulius Parc. VOX Opera lansează invitația pentru două întâlniri pe note tuturor celor doritori să dea ritm timpului petrecut în aer liber. Romantism și show musical sunt propunerile pentru ultimul weekend din august.

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 18.00, VOX Opera îți cântă „Simfonia Iubirii” în Iulius Parc, într-un spectacol de excepție, care se bucură de participarea maestrului Eugen Doga. Poemele sale simfonice, romanțele și muzica de estradă vor cuceri publicul, într-o seară dedicată iubirii. Valsurile atât de cunoscute, precum „Gramofon” sau „Dulcea și tandra mea fiară”, din filmul cu același nume, care poartă semnătura lui Eugen Doga, au fost declarate de UNESCO capodopere ale secolului XX, iar criticii de specialitate îl numesc „cel mai mare compozitor român în viață”. Pe scenă vor urca și soprana Diana Birta și tenorul Marius Boroș, alături de orchestra simfonică, coordonată de dirijorul Matei Pop, și de ansamblul de balet al VOX Opera.

Despre sunetele cuceritoare este și seara de dumnică. De această dată, de la ora 19.00, publicul primește invitație pe Broadway, în Iulius Parc. Fragmente din spectacole care au făcut istorie, precum Fantoma de la Operă, Cats, Mamma Mia, Grease sau Moulin Rouge îi vor captiva pe cei prezenți, într-un show prezentat în premieră națională, în regia și coregrafia lui Vlad Sebastian. În lumina reflectoarelor vor fi balerinii din ansamblul VOX Opera, precum și soliștii Imola Mate, Andrei Cheteleș și Maria Starciuc. Celebrele musicaluri vor fi interpretate live de Giuliani Band, pentru ca tu să te bucuri de atmosfera veritabilă a celebrului teatru de pe Broadway.

Intrarea este liberă, pe baza rezervărilor online. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook OPERA VOX. În contextul actual, o persoană poate rezerva maximum două locuri. De asemenea, la eveniment vor fi implementate măsuri de siguranță și distanțare fizică.

 

coral