Wizz Air își reorganizează activitatea și, conform datelor din sistemul de rezervări, nu va mai zbura de la finalul lunii octombrie 2023 spre mai multe destinații europene de pe aeroporturile românești.

Din București, Wizz Air nu va mai zbura spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania), scrie boardingpass.ro. Wizz Air face ajustări și rețelei de rute a bazei operaționale din Cluj-Napoca. Tot de la sfârșitul lunii octombrie, aceasta va înceta să mai zboare spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia).

Wizz Air anulează 5 zboruri de la Aeroportul Cluj 1

Aceasta renunță, tot de la finele lunii octombrie 2023, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia), anunță Antena 3.

(Video) Pasagerii WIZ AIR au refuzat să coboare, după ce aeronava a aterizat la Varna în loc de Sofia

Pasagerii bulgari au refuzat să coboare dintr-un avion al companiei low-cost, care a aterizat la Varna în loc de Aeroportul din Sofia, fără să-i anunțe înainte. Totul s-a întâmplat vineri, dar cazul a devenit public luni, 29 mai, după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe videoclipuri.

Lidiya Dimitrova este unul dintre pasagerii care au filmat întreg momentul. Ea a declarat pentru Televiziuna Națională că au reacționat astfel pentru că „este o bătaie de joc a acestei companii aeriene față de pasagerii bulgari”, potrivit Novinite.com, preluat de B1 Tv.

De vină este compania Wizz Air, pentru că a aterizat pe un „aeroport greșit”.