Micii ecologiști au avut parte și de o surpriză: au vizitat, în avanpremieră, DinoLand, parcul cu dinozauri animatronici, care își va deschide porțile publicului pe 7 iunie.

Zeci de copii de la grădinițe și școli din Cluj-Napoca s-au adunat astăzi în pădurea Wonderland pentru a participa la o campanie de ecologizare, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător (și Ziua Națională a Învățătorului). Drept răsplată, micii ecologiști au putut vizita în avanpremieră DinoLand, parcul cu zeci de dinozauri animatronici, care își va deschide oficial porțile vineri, 7 iunie.

Participanții la eveniment au fost premiați și cu invitații gratuite la toate cele trei zile ale festivalului Wonder Family Fest, acolo unde de altfel cei mici sunt așteptați să aducă toate capacele de plastic pe care le pot colecta până atunci, să le predea la standul Capace cu Suflet. În schimbul lor vor primi acces la activitățile antrenante din timpul festivalului: Wonder Luge (boburi gravitaționale), Adventure Tower (turn de aventură), DinoLand, tiroliană, echitație, paintball, trambulină gigant.

”Am dat startul acestei campanii alături de prietenii de la Capace cu Suflet acum, de Ziua Mediului, cu toți copiii participanți aici, însă îl continuăm cu toți cei care vor să ni se alăture. Practic, o dată ce ai achiziționat bilet de intrare în festival, poți avea acces la activitățile care în mod normal sunt contra cost dacă strângi 50 de capace- acesta este minimul, pentru a primi cadou acces la o activitate, iar ”pragurile” sunt tot din 50 în 50. Cu cât strângi mai multe capace, cu atât vei avea acces la mai multe activități”, a declarat Anca Dinu, Head of PR Wonderland Resort.

Ziua liberă, sărbătorită cu lecții interactive despre protejarea mediului

De Ziua Mediului, copiii veniți la acțiunea de ecologizare de la Wonderland, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, au avut parte de activități educative și interactive despre importanța unui mediu înconjurător curat și necesitatea ocrotirii naturii. Prezentarea ”Puterea lui Împreună – Temerari pentru Comunitate”, realizată de reprezentanții Capace cu Suflet, a fost explicată celor mici de către voluntarii Wonderland, în timp ce au făcut jocuri în cadrul cărora copiii au învățat despre importanța colectării selective, a reciclării și a ocrotirii naturii.

Ziua a început cu o această activitate, urmată de vizita la DinoLand și o oră dedicată activității de colectare a deșeurilor din pădure. Au urmat prânzul la terasa PizzaLand și acces liber la echitație și tiroliană. Cei mai mici dintre ecologiști au luat parte și la ateliere și activități împreună cu voluntarii grădiniței Prichiland, aflată în incinta Wonderland Resort.

Ne bucurăm să vedem atâția copii entuziasmați să participe la această campanie de ecologizare. Școlile din Cluj-Napoca au răspuns prompt invitației noastre, demonstrând încă o dată că viitoarele generații sunt conștiente de importanța protejării mediului. Misiunea noastră este să educăm și să inspirăm prin activități interactive și divertisment de calitate,” au subliniat reprezentanții Wonderland Resort.

Wonder DinoLand se deschide pe 7 iunie

Amplasat în pădurea care unește dealul Feleacului de Wonderland Resort, DinoLand promite să fie o atracție fascinantă pentru toți vizitatorii, mici și mari. Cu zeci de dinozauri în mărime naturală, care se mișcă, ”respiră” și scot sunete, parcul reprezintă o adevărată capodoperă tehnologică.

Vizitatorii vor putea admira faimoșii T-Rex, Allosaurus și Stegosaurus, învățând despre aceste creaturi impresionante care au trăit cu milioane de ani în urmă. Exemplarele expuse sunt printre cele mai reprezentative atestate științific, reproducerile fiind bazate pe elementele anatomice descoperite de-a lungul timpului de către paleontologi.

Printre replicile de dinozauri expuși, unii având dimensiuni impresionante, sunt  Diplodocus (peste 12 m lungime), Tyrannosaurus Rex (peste 9 m), Baryonyx, Ankylosaurus, Dimetrodon sau Stegosaurus. Nu lipsește din acest parc tematic nici replica unui Hatzegopteryx, “Zburătorul înfricoșător”, ale cărui relicve au fost descoperite în regiunea Hațeg din România, în anul 1978,  și care era, în vremea sa,  cel mai mare prădător din zona Europei de azi. Pe lângă aceste exponate, copiii pot vedea sau interacționa cu replici de: ouă de dinozauri, schelete ce trebuie dezgropate, un T-REX pentru călărie sau un DinoBaby mobil.

Prețurile pornesc de la 20 lei / persoană pentru grupuri și pot fi achiziționate de pe site – https://wonderland.ro/activitati/dinoland.

 Despre Wonderland

Wonderland Resort este locul unde visele devin realitate. Situat în Feleacu, județul Cluj, resortul oferă un cadru natural feeric și activități pentru toate vârstele. Cu evenimente precum Wonder Family Fest, Wonderland Resort este destinația perfectă pentru petrecerea timpului liber.

Wonderland Resort – Locul unde începe povestea FAMILIEI tale!

Contact

Anca Dinu

Head of PR Wonderland Resort

Email: anca.dinu123@gmail.com

Telefon: +40722870000