În timp ce unii se retrag în căldura acasă sau visează la plajă în timpul iernii, există câteva zodii care se aprind și strălucesc în această perioadă rece a anului. Iarna poate aduce o serie de schimbări în peisaj, dar și în starea noastră de spirit, iar aceste zodii se încălzesc și strălucesc în mijlocul sărbătorilor și a peisajelor înzăpezite.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt aventurieri înnăscuți și adoră să își pună la încercare limitele, iar iarna nu face excepție. Pentru acești indivizi plini de energie, iarna este un prilej minunat de a se bucura de sporturi de iarnă, cum ar fi schiul sau snowboarding-ul. Nu îi veți găsi pe berbeci stând la căldură în timpul iernii; ei sunt gata să iasă afară și să profite la maximum de fiecare zăpadă căzută.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru natura lor sociabilă și adaptabilă, iar iarna le oferă multe oportunități de a-și pune în valoare aceste calități. Acești nativi adoră să se plimbe prin oraș în timpul sărbătorilor de iarnă, să viziteze târguri de Crăciun și să se întâlnească cu prietenii pentru a petrece timp împreună. În plus, iarna oferă o mulțime de evenimente culturale și sociale la care Gemenii se simt ca acasă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii adoră să fie în centrul atenției, iar iarna le oferă ocazia perfectă de a străluci. Acești nativi iubesc să organizeze petreceri de sărbători, să decoreze cu fast casele și grădinile lor și să se îmbrace în cele mai elegante ținute de iarnă. Pentru un Leu, iarna este despre strălucire, socializare și bucurie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt călători înrăiți și iarna le oferă ocazia de a-și satisface dorința lor de aventură. Acești nativi adoră să călătorească în locuri exotice sau să participe la activități pline de adrenalină, cum ar fi schiatul pe pârtii abrupte sau drumețiile prin peisaje înzăpezite. Pentru un Săgetător, iarna este o perioadă de explorare și descoperire.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt creativi și nonconformiști, iar iarna este momentul perfect pentru a-și exprima individualitatea. Acești nativi adoră să se joace cu zăpada, să creeze sculpturi sau să își decoreze casele într-un stil unic și original. Pentru un Vărsător, iarna este despre libertatea de exprimare și bucuria de a fi diferit.

Indiferent de zodia în care vă aflați, iarna poate fi o perioadă magică și minunată, iar aceste zodii se bucură de fiecare moment al acestei perioade reci a anului. coral