News Flash:

Cum servesc romanii, in fiecare zi, cancer pe paine!

28 Iulie 2017
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0002)
USD: 3.9612 RON (-0.0001)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
mancare
Azi va vom arata dovada clara ca parizerul contine mult mai multe substante chimice decat carne…

Da, este adevarat, nu va omoara pe loc, ci in cativa ani. Suna tentant? Esti dispus sa citesti acest articol? Este spre binele sanatatii tale sa o faci!

Totul a inceput cu procesul de otravire a populatiei, ideea principala a acestui proiect fiind aceea de a nu omora consumatorul atunci cand a digerat produsul, ci lent. Lent dar sigur, nu? Motivul este de la sine inteles – Industria farmaceutica sa prospere de pe urma imbolnavirilor!

Vorbim despre banalul parizer, cel care este consumat de sute de mii de romani zilnic, imbolnavind tot acelasi numar de persoane. Nu o spunem noi, ci dovezile cercetarilor. Dintre toate preparatele pe baza de carne, parizerul si crenvurstii sunt cele mai nocive.
In parizer se gasesc peste 48 de aditivi alimentari, astfel ca demult producatorii de mezeluri nu isi mai pun problema sanatatii clientului.

Te-ai intrebat de ce mirosul si gustul parizerului nu mai este acela pe care il stiai din trecut? Tocmai ai aflat raspunsul! 14 aditivi, intr-un produs, reprezinta 14 substante chimice, despre care nici cercetatorii nu pot da prea multe detalii, in ceea ce priveste interactiunea dintre ele, deoarece experiente pe oameni nu s-au facut, cel putin nu in laborator.
Unul dintre acesti compusi chimici este caragenanul, despre care se stie faptul ca este cancerigen.

Statisticile arata clar faptul ca, consumate constant, aceste substante chimice duc la aparitia cancerului. Rata de imbolnavire este cel mai bun exemplu, din pacate! Rata mare a cancerului de colon se datoreaza consumului de mezeluri, deoarece anumiti coloranti, cum ar fi dioxidul de titan, au capacitatea de a penetra mucoasa stomacala, ajungand in sange, apoi in organe, a mentionat Dr Costel Stanciu (Presedintele asociatiei Pro Consumatori)
Din ce se face parizerul?

Principalul ingredient este emulsia de sorici, adica emulsia de piele de porc, urmeaza carnea separata mecanic, aici vorbim despre resturile de carne, iar lista poate continua in acelasi ritm, cancerigen!

Echipa Kanal D a dus la laborator o mostra de parizer, pentru a vedea ce contine cu adevarat. Rezultatul?

Cum producatorii aleg sa nu puna prea multa carne, aceasta este inlocuita cu zaharuri, colagen si amidon, substante care sunt menite sa atarne greu la cantar si sa dea gustul de parizer. Un alt ingredient cheie al parizerului este carminul, colorant extras dintr-un gandac exotic. Asa ca daca nu aveti origini asiatice, probabil ca nu va este pe plac sa aflati asta… insecta se numeste cosenila si este folosita in aproape toate produsele procesate, din carne.
Iata mai jos Reteta imbolnavirii?

– Resturi de pui
– Slanina
– Sare
– Piper
– Faina
– Zahar
– Carmin
– Amidon
– Caragenan
– Peste 20 de aditivi alimentari
Deci, daca acest produs ne imbolnaveste, de ce il mai gasim pe rafturile magazinelor? Dr. Costel Stanciu ne raspunde:

“Standardele aplicabile Industriei Alimentare, au fost abrogate, in sensul ca au fost lipsite de caracterul de obligativitate. Astfel, ne mai fiind obligatorii retetele, cei din afara au venit cu retete nesanatoase, in care procentul de carne este sub 30% si a inceput astfel procesul de otravire lenta a populatiei”.

Acestea fiind spuse, iti adresez urmatoarea intrebare: mai poftesti sau nu la cancer pe paine?

sursa:sanatate.org
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019206 (s)