News Flash:

Primaria Turda lanseaza campania "Coltul verde"

19 Aprilie 2016
652 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Turda
Primaria Municipiului Turda, Consiliul Local al Municipiului Turda si Casa de Cultura Turda, in parteneriat cu institutiile de invatamant locale, lanseaza campania "Coltul verde".

Actiunea este dedicata elevilor si tinerilor turdeni, avand scopul de a creste gardul de implicare sociala a generatiei tinere in dezvoltarea comunitatii din care fac parte si de a le permite sa-si exprime liber opiniile, creativitatea, aducandu-si contributia personala la conturarea unei imagini cat mai expresive a orasului in care traiesc, sporindu-le sentimentul de apartenenta la viata publica locala. Participantii vizati fac parte din institutiile de invatamant si gradinitele de pe raza municipiului Turda.  

Cu aceasta ocazie fiecare unitate scolara va primi spre "adoptie" o parte dintr-un parc sau un colt verde aflat in proximitatea unitatii scolare, pentru a contribui cu idei de amenajare si ambientare. Primaria Municipiului Turda impreuna cu SC Prival Ecologic Servis SA Turda sustine aceasta initiativa, asigurand din punct de vedere material, in limita bugetelor alocate, procurarea de flori, arbori si arbusti.

„Adoptia" se va realiza in perioada aprilie - mai 2016, urmand ca dupa data de 15 mai 2016, sa se desfasoare un concurs al carui castigator va fi desemnat in urma votului public exprimat pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Municipiului Turda. Echipele castigatoare vor fi premiate in cadrul unui spectacol dedicat special zilei de 1 Iunie din acest an.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coltul verde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034977 (s)