Ghinion teribil pentru un homosexual din Cluj, care a avut proasta inspirație de a-i face avansuri sexuale unei persoane total nepotrivite, fapt pe care ulterior l-a regretat amarnic.

Incidentul a avut loc în cursul serii de marți spre miercuri, în zona Groapa din Mărăști.

Din câte se pare, persoana cu înclinații homosexuale a dorit o aventură de o noapte, dorind însă să și fie plătit pentru serviciile prestate.

Astfel, acesta s-a aventurat în zona Groapa din Mărăști, în cursul serii de 15 spre 16 octombrie, unde a avut ghinionul de ai propune relații sexuale unui cunoscut membru al galeriei U Cluj, galerie cunoscută pentru lipsa de toleranță față de astfel de comportamente.

"A venit la mine și mi-a propus, cu o voce de femeie, să îi dau 200 de lei și apoi să fac ce vreau cu el. Revoltat, i-am zis să mă aștepte undeva în spatele blocurilor, că vin și discutăm" , ne-am povestit suporterul, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Naiv și dornic de plăceri în miez de noapte, tânărul care s-a văzut deja cu 200 de lei în buzunar a făcut ce i s-a cerut, însă nu a avut parte de ce și-ar fi dorit, fiind luat la rost de suporterul revoltat, care a și filmat mărturisirea acestuia, în clipul de mai jos.

coral