News Flash:

Referendum pentru demiterea lui Robert Negoita: Cum poate administra un infractor banul public?

11 Decembrie 2014
770 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Negoita
Pe Facebook s-a creat un eveniment prin care cetatenii Sectorului 3 sunt invitati sa semneze pentru organizarea unui referendum in urma caruia primarul Robert Negoita sa fie demis.

Pentru organizarea referendumului este nevoie de cel putin 25% dintre semnaturile locuitorilor cu drept de vot.

Printre motivele invocate pe Facebook pentru demiterea edilului se afla "incalcarea promisiunilor electorale in privinta taxei pentru salubrizare", explicandu-se ca "in campania electorala Robert Negoita a promis taxa 0 pentru salubritate, dar imediat ce si-a inceput mandatul a crescut aceasta taxa cu 60%".

In acelasi document se arata ca "primarul Robert Negoita are datorii neplatite la ANAF in valoare de aproximativ 45 milioane Euro. Cum poate fi un infractor bun administrator al bunului public?".

Edilul este acuzat si de incalcarea promisiunilor electorale in privinta reabilitarii termice a blocurilor din sector, de distrugerea spatiului verde din jurul blocurilor (peste 5 hectare), prin betonarea aleilor, scuarurilor, alveolelor, gradinilor din jurul celor peste 2.000 de blocuri, dar si "betonarea a peste 8000 de arbori si condamnarea acestora la moarte sigura prin folosirea unor lacuri chimice industriale de sufocare a acestora sau betonarea radacinilor".

Primarului i se imputa si "comasarea scolilor si generarea unui proces amplu de inghesuire a elevilor si folosirea infrastructurii scolare pentru interesele de partid- vezi exemplul Salii de Sport Elie Radu, redenumita Apollo", dar si "schimbarea inutila a peste 5000 de banci de pe arterele sectorului cu noi banci modulare, mult supradimensionate fata de nevoile reale" sau "ghetoizarea sectorului prin ingradirea locurilor de joaca cu garduri de 2 metri", lista fiind insa cu mult mai lunga.
 
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

robert negoita demis organizarea referendumului campania electorala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0790 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013400 (s)