News Flash:

Autobuzele din Cluj, marcate cu „crucea roșie”! Cum vor circula clujenii de acum încolo?

15 Mai 2020
911 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuze marcate cluj

Odată cu ieșirea României din starea de urgență și intrarea în stare de alertă, administrația locală din Cluj-Napoca pregătește din timp autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din dotare. Astfel, după dezinfecția generală, în mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca se observă mici modificări menite să stopeze răspândirea noului coronavirus.

Clujenii vor găsi în mijloacele de transport în comun locuri marcate cu un „X” roșu, semnul distinctiv pentru locurile pe care se pot așeza sau, dimpotrivă, trebuie să le lase libere. În acest mod, municipalitatea dorește să limiteze, pe cât posibil, contactul direct între persoane și distanțarea fizică de cel puțin 1,5 m, pentru a frâna pandemia de COVID-19.

„De săptămâna viitoare vom recomanda cetățenilor, pentru intervalul orar până în 08:30 dimineața, să utilizeze mijloacele de transport în comun doar cei care merg la serviciu sau au urgențe medicale, sau sunt în tranzit în muncipiul Cluj-Napoca. Restul cetățenilor să utilizeze transportul în comun după ora 08:30, dacă nu ajung la muncă”, a precizat primarul Emil Boc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 33 queries | Mysql time :0.061458 (s)