News Flash:

Băile Cojocna s-au redeschis publicului larg. Care sunt regulile impuse de starea de alertă

28 Iunie 2020
2156 Vizualizari | 0 Comentarii
Cojocna

Băile Cojocna, sunoscutul obiectiv turistic din județul Cluj, și-a deschis pentru prima dată în acest an porțile, în cursul zilei de sâmbătă,  se deschid 27 iunie, de la ora 8:00, fiind permis accesul persoanelor până la ora 22:00. Pe lacul 1 sunt 36 de grade, iar pe lacul 2 (Toroc), temperatura este de 33 de grade Celsius.

„Vă anunțăm cu multă bucurie că sâmbătă, 27 iunie, va avea loc mult așteptata redeschidere a Băilor Cojocna. Am luat toate măsurile necesare pentru ca siguranța voastră să fie pe primul loc”, au transmis oficialii.

Ce reguli trebuie respectate la ștranduri și piscine după pandemia de coronavirus

În apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp, iar accesul la tobogan, unde este cazul, se va face cu respectarea distanței de cel puțin 2 metri între persoane și evitarea supraaglomerării.

Șezlongurile vor fi așezate astfel încât să permită între ele o distanță de 2 metri în oricare direcție pentru persoane care nu fac parte din aceeași familie. 

Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin. Dacă este necesar, se utilizează toaleta în aceste scopuri înainte de a intra în bazin.

Măsurile sunt cuprinse în regulamentul ce stabilește deciziile pe care trebuie să ia administratorii ștrandurilor și piscinelor exterioare accesibile publicului larg, dar și ai bazinelor pe care le folosesc sportivii de performanță. Regulamentul a fost publicat în Monitorul Oficial.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 22 queries | Mysql time :0.060467 (s)