Nouă dramă în localitatea clujeană Finișel . După ce în urmă cu câteva zile, un copil de doar trei ani și-a pierdut viața înecat, iată că un copil a căzut din nou victimă unui accident teribil.

Din primele verificări reiese faptul că un bărbat în vârstă de 61 de ani care intenționa să vireze cu spatele, alții tentat mortal un copil de un an și cinci luni. Echipajele de intervenție ajunse la fața locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul copilului.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că în extravilanul localității Finișel, într-un loc de camping, un copil a fost lovit de un autoturism.

Deplasați la locul sesizării, din primele verificări, polițiștii au constatat că un conducător auto de 61 de ani, care intenționa să parcheze autoturismul, l-ar fi accidentat pe un copil de 1 an și 5 luni.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri, însă din nefericire a fost declarat decesul acestuia.
Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ.

În continuare, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.”, arată IPJ Cluj.