În cel mai recentă ediție a podcastului ”Altceva”, Adrian Artene a avut-o invitată pe actrița Carmen Tănase, unde a dezvăluit cea mai arzătoare dorință a sa.

De asemenea, a vorbit și despre cel mai bun vecin care a inspirat-o pentru rolul carierei sale.

Carmen Tănase, despre rolul ei din serialul „Inimă de țigan”
Întrebată care rol i-a plăcut cel mai mult, actrița Carmen Tănase a răspuns că este personajul Flacăra din serialul „Inimă de țigan” de pe Acasă TV:

„O să râdeți, dar ca fiind un lucru de preț pe care i l-aș da, ia-l tu și mie nu-mi mai trebuie niciodată, desprinderea fiind cu greu, este Flacăra. Că la ea am ținut cel mai mult. Că tot Dumnezeu mi-a trimis și Flacăra”.

Actrița spune că a regăsit-o pe „Flacăra” în vecina sa florăreasă, Lămâița:

„Cunoscând-o pe Lămâița, mi-am dat seama că acum ea e Flacăra, adică dacă e cineva pe Pământul ăsta care e Flacăra, aceea e vecina mea florăreasă, Lămâița. E absolut un geniu. O vecină mai bună ca Lămâița nu cred că voi mai avea în viața mea”.

Carmen Tănase, despre persoanele dragi pe care le-a pierdut
Făcând referire la învierea lui Lazăr, gazda emisiunii Adrian Artene a întrebat-o pe actriță:

„Apropo de această putere de a face ce vrem, că tot vorbeam despre Dostoievski, aș aduce „Crimă și pedeapsă în discuție”, se dezvoltă niște elemente referitoare la învierea lui Lazăr și ne învață că putem învia. Dacă ați avea această capacitate și ați fi pe stradă, pe cine ați învia astăzi?

Actrița a răspuns: „Pe toți pe cei care i-am pierdut. Pe toți. Cum aș alege eu pe cineva doar. Pe toți. Dar sigur, pe tata primul, și al doilea, soțul”.

Surprinde fiecare nuanță a discuției dintre jurnalist și actriță și ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp. coral