Apar noi informații despre cazul crimelor de la Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Avocata familiei Melencu a dezvăluit recent ce scrie, de fapt, în certificatul de deces al tinerei Alexandra Măceșanu!

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a dezvăluit recent faptul că a consultat dosarul Luizei Melencu și astfel a dat și peste alte documente ce au legătură cu Alexandra Măceșanu. Conform dezvăluirilor făcute în cadrul unei emisiuni televizate, avocata ar fi descoperit anumite nereguli în certificatul de deces al tinerei Alexandra Măceșanu!

În document este trecută data presupusului deces ca fiind 26 iulie 2019, dar din informațiile știute Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, era deja arestat la data respectivă, fapt ce nu mai confirmă ipoteza cu arderea cadavrului în butoi.

GREȘELI GRAVE DIN DOSARUL CRIMELOR DE LA CARACAL

Primul document este o expertiză realizată de Universitatea București pe oasele găsite în liziera de lângă Caracal, fragmente osoase despre care procurorii credeau că îi aparțin Luizei.

Potrivit raportului întocmit de experții de la Universitatea București „fragmentul de os a fost expus la o temperatură mai mică de 300-450 de grade. Acest fragment osos nu a fost calcinat, el prezentând urme de proteină”, se arată în raportul de expertiză întocmit de Universitatea București.

În ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, avocata Carmen Obârșanu a sesizat o eroare. Astfel, pe certificatul de deces al Alexandrei, data presupusului deces este 26 iulie 2019, deși în acea zi Gheorghe Dincă era arestat.

„Pentru că regia era alta de la început, s-au gândit să lase raportul, și atunci au zis de data de 26 iulie (…). Dar în 26 iulie descinderea era făcută, în condițiile în care la 6 fără un sfert a trecut bunicul Luizei în dreptul locuinței lui Dincă și nu a simțit niciun miros de cadavru. S-a cerut din luna septembrie pentru ambele fete să se elibereze certificat constatator. Există un zvon că s-au eliberat niște acte, dar între timp s-au anulat”, a declarat avocata Carmen Obârșanu la Antena 3.

coral