Informație-bombă în cazul Caracal, o nouă victimă a lui Gheorghe Dincă apărând în atenția mass-media. Fiica unei polițiste din Craiova este audiată de procurorii DIICOT, acesta declarând că a văzut o fată care a reușit să scape din mașina ”Monstrului din Caracal”.

Conform informațiilor furnizate de observator.tv, fiica polițistei susține că se afla la semafor, chiar în spatele mașinii conduse de Gheorghe Dincă, iar ceea ce a observat a șocat-o. O fată ar fi sărit din mașina criminalului – fiica polițistei presupune că și respectiva adolescentă ar fi fost luată ”la ocazie” de Dincă –  și ar fi rupt-o la fugă. Paradoxal, Gheoorghe Dincă a coborât din mașină și a abordat-o pe tânăra care văzuse totul. I-a cerut numărul de telefon, specificând că ar dori ca aceasta să îi fie martor în cazul în care fata fugită ar fi sesizat autoritățile.

Fiica polițistei din Craiova mai declară că – din acea zi – Gheorghe Dincă a sunat-o de mai multe ori, iar într-un final l-a blocat, pentru a scăpa de insistențele acestuia. Conform sursei citate, anchetatorii încearcă, acum, să afle identitatea fetei care a scăpat din mașina lui Dincă. Reamintim că ”Monstrul din Caracal” și-a schimbat declarația în ceea ce o privește pe Luiza Melencu, spunând că nu are nicio legătură cu moartea acesteia.

Cumpănașu: ”Alexandra si Luiza au fost traficate de familia lui…”

Alexandru Cumpănașu a reacționat după ce Dincă a declarat că nu a omorât-o pe Luiza Melencu, deși povestise, în timpul anchetei, cum a violat-o și a ucis-o.

”Ce sa vezi? Cine isi va da demisia acum?!!! DOMNUL Gheorghe Dinca zice acum ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu. Cred ca golanii din familia lui incep sa tremure impreuna cu clanul Baboi si alte clanuri. In acest caz, este EVIDENT ca nici Alexandra nu a fost omorata de Dinca. LOGIC. Ne-au luat de prosti atata timp. Si daca nu le-a omorat unde sunt?!!! DIICOT, alte institutii si lideri?! Desi eu nu exclud si varianta in care Dinca este PUS sa recunoasca adevarul chiar de catre DIICOT si alti….fie pentru disjungerea dosarului si condamnarea mai rapida a nemernicului in cazul Alexandrei fie fata a fost vazuta sau gasita si unii incearca sa mai salveze ce se poate salva din onoarea statului roman. Speculatii desigur! Dar realitatea incepe sa fie clara: Alexandra si Luiza nu au fost omorate de Dinca ci traficate de familia lui si alte clanuri interlope! Rezista ingerul nostru!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul său de Facebook.

coral