Jojo a acceptat provocarea si a postat pe contul de socializare o imagine realizata in urma cu 25 de ani. Alaturi de colajul de fotografii, vedeta a scris un mesaj, in care le explica fanilor cum s-a schimbat viata ei pana acum.

„M-am gandit sa va spun in cateva randuri cum s-a schimbat viata mea in ultimii 25 de ani.
Acum 25 de ani eram un copil idealist, cu aripi cat cerul si o tinta: aceea de a reusi in viata si de a avea o cariera frumoasa. Imi doream sa ofer familiei mele tot ce nu a avut vreodata. Noi toti am crescut uniti si in spiritul asta in familia mea. Asta a fost mereu mai presus de orice altceva.
Nimeni nu m-a putut opri niciodata in cei 25 de ani din drumul meu. M-am bazat mereu pe credinta mea si steaua mea norocoasa. Azi sunt o idealista-pragmatica, ceea ce inseamna ca am mai invatat cate ceva. Am invatat cand si cum sa imi folosesc aripile si mai mult decat atat, acum e randul meu sa imi invat si sa imi incurajez copiii sa zboare. Eu zic ca au fost 25 de ani cu insemnatate si ca fiecare dintre ei m-a alcatuit pe mine cea de azi”, a fost mesajul lui Jojo.

Zilele trecute, Jojo a scris pe contul de socializare un mesaj unde a „explicat” absenta de pe retelele de socializare de zilele acestea. Actrita, iubitul ei si cei doi copii au facut varicela, iar acum sunt nevoiti sa stea cateva zile in casa.

coral coral