Jojo a acceptat provocarea si a postat pe contul de socializare o imagine realizata in urma cu 25 de ani. Alaturi de colajul de fotografii, vedeta a scris un mesaj, in care le explica fanilor cum s-a schimbat viata ei pana acum.

„M-am gandit sa va spun in cateva randuri cum s-a schimbat viata mea in ultimii 25 de ani.
Acum 25 de ani eram un copil idealist, cu aripi cat cerul si o tinta: aceea de a reusi in viata si de a avea o cariera frumoasa. Imi doream sa ofer familiei mele tot ce nu a avut vreodata. Noi toti am crescut uniti si in spiritul asta in familia mea. Asta a fost mereu mai presus de orice altceva.
Nimeni nu m-a putut opri niciodata in cei 25 de ani din drumul meu. M-am bazat mereu pe credinta mea si steaua mea norocoasa. Azi sunt o idealista-pragmatica, ceea ce inseamna ca am mai invatat cate ceva. Am invatat cand si cum sa imi folosesc aripile si mai mult decat atat, acum e randul meu sa imi invat si sa imi incurajez copiii sa zboare. Eu zic ca au fost 25 de ani cu insemnatate si ca fiecare dintre ei m-a alcatuit pe mine cea de azi”, a fost mesajul lui Jojo.

Zilele trecute, Jojo a scris pe contul de socializare un mesaj unde a „explicat” absenta de pe retelele de socializare de zilele acestea. Actrita, iubitul ei si cei doi copii au facut varicela, iar acum sunt nevoiti sa stea cateva zile in casa.

coral