Candidatul independent pentru Primăria Florești, Daniel Meze, face gafă după gafă chiar în campanie electorală. După ce a încercat să fac o baie de mulțime printre rromi, a început să șteargă comentariile critice la adresa lui, pe care oamenii le lasă pe Facebook. Practic de ce îl acuză pe Horia Sulea, primarul din Florești, aia face. Cu ce este mai bun? Vă lăsăm pe voi să trageți concluzia!

Mai mulți floreșteni s-au plâns că Daniel Meze șterge comentariile pe care aceștia le lasă la postările sale. Ba mai mult, pe cei insistenți îi și blochează.

„Mare demagog Meze, pentru ca am avut tupeul sa-i devoalez minciunile, mi-a șters postările si am primit un mare block. Un fel de sulea, posibil mai periculos…”, a scris Doru Matei pe Facebook.

Ideea lui a fost susținută și de Iulia Ungureanu, o voce puternică a comunității din Florești.

„Si pe mine m-a blocat pe ambele pagini ale lui. Daca era adevarata postarea, nu stergea comentariile, ci le dezbatea si aducea dovezi. Faptul ca un candidat sterge comentariile contracandidatilor si a altor politicieni, mai si blocheaza cetatenii, reflecta perfect caracterul lui. Sper ca se intelege de ce niciun partid cu care a negociat si care isi manifestasera sustinerea initial au decis sa il paraseasca in scurt timp”, a scris Iulia Ungureanu.

„Adevărul este că le-a șters și pe ale colegilor mei”, a completat Ariana Gilgau.

Candidatul independent la fotoliul de primar al comunei Florești, Daniel Meze, s-a făcut de rușine la Florești unde a încercat, în cursul zilei de joi,  să facă o baie de mulțime în sânul comunității de rromi din localitate, însă planurile acestuia nu s-au adevereit tocmai cum își dorea.

CITEȘTE ȘI:

Candidatul Daniel Meze, făcut de rușine de rromii din Florești: "Ai venit la cerșit voturi!". Meze: "Eu macar n-o sa fur!"  coral