Laurentiu a absolvit Politehnica din Bucuresti, iar acum este cersetor pe strazi. Barbatul de 44 de ani are o poveste cutremuratoare, care este virala pe Facebook, acolo unde multi s-au mobilizat sa il ajute.

Laurentiu spune ca a decazut de cand l-a parasit sotia si l-a cuprins si patima bauturii. Una dintre dorintele lui este sa se tunda si sa se barbiereasca.

“ Apel la umanitate
Vin de pe strada Ion Campineanu, unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM.
Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit. Imi spune:
“Pot sa va pun o intrebare?
Eu cum ies din asta?”

El este Laurentiu, absolvent la Politehnica -Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete. Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6. Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).
De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii.
Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.
M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat “Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca. Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu “Cum Dumnezeu ies eu din asta?”

Daca poate cineva sa-l ajute cu ceva, il gasiti pe aceeasi strada astazi. Nu mai are telefon, i l-au furat cand dormea.

Dar din dar se face Rai! “, este mesajul care a devenit viral pe retelele de socializare.