Un bărbat a fost găsit decedat, luni dimineață pe o bancă din municipiul Oradea, județul Bihor. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea identității acestuia.

„Luni, 14 noiembrie a.c., la ora 08.23, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe o bancă din Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea a fost găsită o persoană, posibil decedată. Poliţiştii orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, şi, din primele investigaţii efectuate, s-a constatat că victima este un bărbat, de aproximativ 45– 50 de ani. Din nefericire, a fost constatat decesul acestuia”, transmite IPJ Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

„Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea persoanei decedate şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor decesului”, precizează poliţiştii.