Un scandal s-a produs în Apahida, în zona blocurilor, vineri, 26 martie. 

Poliția Cluj a confirmat informația. Se pare că a fost vorba despre un scandal între rude. Femeia s-a dus la locuința surorii, unde a izbucnit circul. Aceasta și-a bătut rudele, pe sora și nepoata ei, dar victimele nu au dorit să depună plângere. ”Nu au vrut să meargă la spital și nici să fie instituit ordin de protecție”, spun sursele din anchetă, potrivit Știri de Cluj. Potrivit martorilor, nepoata ar fi fost mușcată și zgâriată pe față, iar sora agresoarei a fost lovită cu picioarele.

„La data de 26 martie a.c., în jurul orei 15.10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Apahida, are loc un scandal. 

Din verificările efectuate la fata locului, s-a stabilit că o femeie de 45 de ani, din Cluj-Napoca ar fi agresat-o fizic pe sora sa, în vârstă de 41 de ani și pe nepoata sa, de 19 ani.

Deoarece și în prezența polițiștilor, femeia a manifestat un comportament agresiv, la fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, aceasta fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. 

De asemenea, având în vedere aspectele constatate, în conformitate cu prevederile Ordinul MAI nr. 146/2018, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică, s-a procedat la evaluarea situației de fapt pe baza formularului de evaluare a riscului. Persoanele vătămate au fost informate cu privire la riscurile la care se expun, însă acestea s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauza polițiștii s-au sesizat din oficiu, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Turda s-a DEZBRĂCAT în fața unor copii, într-un parc din Grigorescu