O fetiță de doar 6 ani de la țară, din comuna Buza, a trecut prin momente cumplite într-o perioadă a vieții în care tot ce ar trebui să facă este să se bucure de copilărie. Unchiul ei, un tânăr de doar 18 ani, pe care fetița îl iubea și în care avea încredere a dezbrăcat-o, în plină iarnă și a violat-o lângă fântâna din care urma să ia apă. 

Era unchiul ei preferat și i-a distrus copilăria. Fetița și-a dat seama că fratele mamei ei i-a făcut ceva rău și i-a povestit celei care i-a dat viață ce s-a întâmplat. Femeia a fost oripilată și a sunat imediat la poliție. 

A doua zi de dimineață mama și copila au fost duse de doi polițiști la un control medical. Ajunsă la spital, fetița urla și plângea de oboseală, după perversiunile la care a fost supusă.

CITEȘTE MAI MULTE DETALII AICI:

Fetiță de 6 ani, VIOLATĂ de unchiul ei. Totul s-a petrecut într-o localitate din județul Cluj

Tânărul a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore.

„La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din comuna Cătina, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 02.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Buza, cu privire la faptul că fiica ei de 6 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 18 ianuarie, în jurul orei 23.30, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora în timp ce  se afla în compania sa, pe raza comunei Buza.

Cercetările se efectuează în continuare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla”, a declarat pentru BZC Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

În decursul zilei de ani, tânărul unchi va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.