Edith Gonzalez s-a stins din viata ieri, la varsta de 54 de ani. Indragita actrita de telenovele a fost rapusa de cancer, iar moartea sa a indoliat intrega lume artistica.

Actrita de telenovele isi extripase uterul, iar medicii i-au dat sperante ca se va insanatosi. Asa a crezut si ea, pana in ultima clipa, iar dovada este ultimul mesaj postat de actrita pe o retea de socializare, in urma cu cateva zile.

"Gandeste-te ca esti frumoasa, inteligenta si un om bun. Schimbarea incepe in tine. Si nu uita sa zambesti. ", a scris Edith Gonzalez, pe Instagram.

A murit Edith Gonzalez

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer ovarian, Edith Gonzalez a fost supusa mai multor interventii de extripare a ovarelor, uterului, dar si mai multor noduli limfatici. Iata ca, in ciuda tuturor eforturilor medicilor, dar si a dorintei lui Edith Gonzalez de a trai, actrita s-a dus la cele vesnice, la doar 54 de ani.

Cine a fost Edith Gonzalez. Indragita actrita a ajuns si in Romania

Una dintre cele mai reprezentative figuri ale telenovelelor mexicane din toate timpurile, Edith Gonzalez a devenit celebra mai ales datorita rolului din „Inima Salbatica”, unde a facut pereche cu Eduardo Palomo, decedat la randul sau, dupa un stop cardio-respirator.

Romanii si-o amintesc cel mai bine pentru personajul interpretat in „Salome”, productie care s-a bucurat de un real succes in randul telespectatorilor din tara noastra, la inceputul anilor 2000. De altfel, actrita s-a intalnit cu fanii sai din Bucuresti, in 2007, avand inclusiv o aparitie in telenovela romaneasca „Inima de tigan”, difuzata de Acasa TV.

In 2016, a fost diagnosticata cu cancer ovarian

In ultimii ani, problemele de sanatate au tinut-o departe de scena, iar diagnosticul crunt primit in anul 2016, a insemnat inceputul unui adevarat calvar pentru actrita de origine mexicana. Mai concret, aceasta  a aflat ca sufera de cancer ovarian, insa a continuat sa lupte, sperand pana in ultima clipa, chiar daca medicii erau rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

„Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care il iau este si mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurator, asa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis ca trebuie sa rezist. Am trecut de primul pas si rad. Am decis ca acest cancer nu ma va controla, indiferent de ce va urma. Am decis ca voi merge mai departe” , povestea Edith Gonzalez, in urma cu mai bine de doi ani. coral