Un bărbat din Flămânzi a fost preluat de ambulanţă, după ce a suferit un accident groaznic în gospodărie, fiind bătut groaznic de crunt de propriul cal.
Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost văzut de săteni în timp ce-și bătea calul, însă, la un moment dat, animalul a început să riposteze. Calul l-a pus la pâmânt cu o lovitură fulgerătoare, apoi a început să-i aplice lovituri cu copitele, pe tot corpul. Animalul şi-a muşcat apoi stăpânul de picioare, provocându-i leziuni grave.
Rudele au privit împietrite și nu au putut decât să sune 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit un bărbat cu politraumatism prin agresiune animală. Acesta prezenta traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, posibile fracturi costale, traumatisme la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor şi bazinului. A fost stabilizat hemodinamic, după care a fost transportat la Urgenţe”, a declarat Cristian Simionescu, medic în cadrul SJA.

coral