Sotia emirului din Dubai, Printesa Haya, l-a parasit pe acesta si a fugit la Londra, dupa ce sotul ei a devenit suspicios in legatura cu relatia pe care aceasta o avea cu bodyguardul ei.

Potrivit Daily Mail, Printesa Haya al-Hussein, in varsta de 45 de ani, este subiectul unei actiuni legale fara precedent adus de seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum (69 ani) la Inalta Curte de Diviziune a Familiei.

Prietenii spun ca printesa a fugit de la palat deoarece „ii era teama pentru viata ei” dupa ce seicul a devenit suspicios in legatura cu apropierea dintre Haya si un fost bodyguard britanic ce a protejat familia pe vremuri. Nu se stie daca suspiciunile seicului erau intemeiate.

Printesa Haya, una dintre cele sase sotii al secului arab, i-ar fi facut mai multe cadouri garzii de corp, iar seniorii regali erau critici asupra a ceea ce ei au descris ca fiind „o apropiere intima inadecvata”intre cei doi.

Intr-o poezie araba postata pe Instagram, seicul a scris: „Tradatoareo, mi-ai tradat cea mai pretioasa incredere, iar jocul tau a fost dezvaluit”.

Se pare ca Printesa Haya se ascunde impreuna cu copiii ei in casa sa in valoare de 85 milioane de lire sterline, in apropiere de Palatul Kensington.

Sotul ei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, incearca acum sa obtina un ordin judecatoresc pentru ca cei doi copii sa fie adusi inapoi in Dubai.

Printesa Haya ar fi petrecut mai multe luni planuindu-si evadarea. Acum, Haya se teme ca ar putea fi rapita si dusa inapoi in Dubai.

Seicul din Dubai are sase sotii si 23 de copii.

coral