Bogdan Socol s-a stins din viață vineri, 10 februarie, la vârsta de doar 42 de ani. Atât românii care l-au ascultat comentând meciuri de fotbal, cât și colegii de breaslă sunt încă în stare de șoc după cele întâmplate. Jurnalistul a încetat din viață în timp ce înota într-un lac îngheţat din Bragadiru. Inițial, s-a spus că acesta a murit din cauza hipotermiei, dar adevărul este altul. Iată ce au stabilit medicii legiști!

Care a fost cauza reală a morții lui Bogdan Socol
Decesul lui Bogdan Socol a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că jurnalistul avea doar 42 de ani. În ultima perioadă a vieții sale, acesta își descoperise o nouă pasiune.

Comentatorul sportiv obișnuia să înoate lacuri înghețate și să se antreneze în condiții extreme. Această activitate, însă, avea să-i aducă sfârșitul lui Bogdan Socol vineri, pe data de 10 februarie. Inițial, s-a spus că acesta a murit din cauza hipotermiei, dar medicii legiști au ajuns la altă concluzie.

Comentatorul a sfârșit înecat, după cum arată autopsia acestuia. Bogdan Socol a lăsat în urmă multă durere. În plus, acesta era tată a trei copii. Românii au ajuns să-l cunoască pe jurnalist când acesta a început să comenteze partidele de fotbal și de rugby la postul Digi Sport.

Bogdan Socol va fi înmormântat marți, 14 februarie

Regretatul comentator sportiv va fi înmormântat marți, pe data de 14 februarie, la Cimitirul Ghencea. De altfel, trupul său este deja depus la capelă, așa că toți cei care doresc să-și ia rămas bun sunt așteptați pe Bulevardul Ghencea 18.

„Pentru cei care se găsesc prin zonă sau doresc să îi aducă un ultim omagiu, se va putea începând cu ziua de luni 13 februarie sicriul va fi depus la capela Cimitir Ghencea Civil din Bulevardul Ghencea 18 după ora 13. Înmormântarea va avea loc marți, încă nu știu exact ora”, a scris Narcis Răducan, pe Facebook.

Înainte de a părăsi această lume, Bogdan Socol a scris cinci cărţi: „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „100 de fotbalişti legendari”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018”, „100 de sportivi legendari” şi „El Superclasico: O călătorie în inima celui mai fierbinte derby al planetei”.