George Mihai, un dezvoltator imobiliar din București a fost reținut de poliție sub acuzația că a agresat sexual o fetiță care locuiește în ansamblul Cartierul Verde din Bragadiru.

Individul nu este la primul scandal sexual, după ce, în vară, mama unei fetițe l-a acuzat că i-a invitat copilul să consume alcool, în restaurantul pe care acesta îl deține în complexul respectiv, relatează Gândul.

În plus, bărbatul ridicat de polițiști a fost implicat, în ultimii ani, în mai multe scandaluri publice după ce a intrat în conflict și cu luptătorii Ion Pascu și Benny Adegbuyi, care cumpăraseră apartamente în Cartierul Verde Bragadiru și care au avut unele nemulțumiri legate modul de facturare al utilităților.

Polițiștii ilfoveni au intrat în alertă, duminică, în jurul orei 10.30, după ce tatăl unei fetițe în vârstă de 14 ani a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că fiica sa a fost agresată sexual. Bărbatul a spus că locuiește în Cartierul Verde Bragadiru, iar presupusul agresor este chiar omul de afaceri care a construit complexul.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în cursul zilei de vineri, fetița ieșise să-și plimbe câinele. Animalul a fost, însă, atacat de câinii dezvoltatorului George Alin Mihai, care fuseseră lăsați liberi. Ulterior, bărbatul a văzut-o pe fată în timp ce se plimba alături de doi băieți de vârsta ei și i-a invitat pe toți trei, chipurile, să le arate câinii lui și să-i convingă, astfel, pe copii, că nu sunt animale agresive.

În acest context, cu toate că de față se aflau și cei doi băieți, omul de afaceri a luat-o pe fată de mână și a sărutat-o, cu toate că aceasta a încercat, din răsputeri, să se ferească. Mai mult, spun polițiștii, bărbatul ar fi încercat să-i bage și mâna sub haină.

A doua zi, copila abia ieșise din casă, să-și plimbe cățelul, când s-a întâlnit din nou cu dezvoltatorul imobiliar. Acesta ar fi încercat pentru a doua oară s-o atingă în zonele intime, moment în care, pentru a se apăra, victima a luat câinele în brațe, iar George Alin Mihai ar fi renunțat.