Ministrul de Interne le-a multumit celor care i-au transmis urari cu ocazia "acestui Paste atat de diferit", precum si celor care au respectat indicatiile autoritatilor de a sta acasa de sarbatori. De asemenea, Marcel Vela a anuntat ca marti va face cunoscuta o actiune pe care o pregateste special.

Anuntul lui Marcel Vela dupa Pastele in izolare din cauza coronavirus

"Mesajele si urarile dumneavoastra au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paste atat de diferit.
Am simtit ca au fost urari menite sa ma incurajeze, sa ofere forta si energie pentru actiunile viitoare.

Va multumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastra, pentru faptul ca imi semnalati anumite aspecte aici, dar mai ales pentru ca ramaneti mereu deschisi dialogului.

De asemenea nu pot ramane indiferent in fata eforturilor dumneavoastra.

Rugamintile noastre au fost aplicate intr-un mod exemplar cum poate nu s-au asteptat cei care isi doreau sa speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastra de respect si patriotism pentru toata munca noastra din spatele acestor zile a fost cu adevarat impresionanta si va spun din suflet MULTUMESC!

Nimic nu poate avea rezultat fara unitate, impreuna am fost si suntem o mare echipa care lupta pentru acelasi scop, iar dumneavoastra ati inteles acest mesaj intru totul.

Aceste zile imi ofera sentimentul de implinire a misiunii fata de cetateni si fata de Romania.

Pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de mesajele primite aici si pentru ca vreau ca multe intrebari sa nu ramana fara raspuns, maine voi anunta o actiune pe care o pregatesc special pentru a ramane intr-un dialog permanent.

O zi cu bine!", a transmis Marcel Vela, ministrul de Interne, pe Facebook