Accident cumplit in Lugoj! O tanara de doar 26 de ani s-a prapadit, dupa ce a apasat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul volanului si a murit strivita de propriul autoturism.

Loredana s-a stins azi-noapte, in zona Dealul Viilor, in apropiere de Lugoj. Tanara voia sa ajunga, intentionand sa ajunga la Sudrias. Loredana Musta, in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, iar autoturismul sau a iesit in afara soselei, rasturandu-se.

Loredana nu purta centura de circulatie si a fost aruncata pe unul dintre geamurile masinii, din pacate chiar in directia in care se rostogolea autoturismul. Masina s-a rasturnat peste ea si a strivit-o, murind pe loc, scrie Lugoj Info.

La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, insa paramedicii nu au mai putut sa faca nimic pentru tanara.

Victima unui accident si-a transmis sfarsitul live

In noaptea de 12 spre 13 ianuarie, un grav accident s-a produs pe o sosea din Craiova. In urma impactului devastator, o tanara de 24 de ani a sfarsit.  Potrivit primelor informatii, soferul a pierdut controlul autoturismului si s-a izbit puternic de un stalp de electricitate. Pasagera din dreapta a murit in mod cumplit!

coral