Zodiacul chinezesc, sau shengxiao (/shnng-sshyao/ “născut asemănător”), spre deosebire de zodiacul general, este reprezentat de cele 12 animale ale zodiacului. Cele 12 animale ale zodiacului chinezesc sunt Șobolanul, Bivolul, Tigru, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Mistrețul. Citește pentru a afla ce îți rezervă horoscopul chinezesc azi, 28 decembrie 2023.

Bivol. Horoscop chinezesc azi, 28 decembrie 2023
Astăzi vei avea parte de o zi deosebit de intensă. Lucrurile par să aibă o semnificație mai profundă, iar tu îți pui întrebări despre concepte precum binele și răul. Nu lua decizii importante astăzi, căci este foarte ușor de influențat.

Capră 28 decembrie 2023
Caută o oportunitate acolo unde te aștepți cel mai puțin. S-ar putea să fi trecut cu vederea ceva, așa că verifică fiecare opțiune. Ai putea dori să lucrezi la un proiect creativ pe care să-l oferi cadou.

Dacă îți cauți un loc de muncă, ar putea apărea oportunități în domeniul carierei, poate prin recomandări de la prieteni, membri ai familiei sau foști colegi. Este o zi norocoasă pentru tine în general.

Șarpe 28 decembrie 2023
Simți că este pusă prea multă presiune asupra ta și ți se pare că nimic nu merge bine. Acest lucru nu este adevărat, desigur. Menține o atitudine pozitivă și totul ar trebui să se rezolve de la sine.

Dragon 28 decembrie 2023
Ar putea apărea probleme legate de călătorii, așa că așteaptă-te la întârzieri, schimbări de planuri de ultim moment sau alte inconveniente. Situațiile noi pot fi provocatoare, dar vei trece cu bine și peste acestea cu puțină ingeniozitate.

Tigru 28 decembrie 2023
Este un moment potrivit pentru reevaluarea situației în care te afli și pentru a explora noi posibilități. Aceasta ar putea însemna un nou hobby, o nouă carieră sau să îți faci curaj să încerci ceva cu totul diferit.

Iepure 28 decembrie 2023
A fi prea încrezător nu este în avantajul tău astăzi. Oamenii nu vor să te audă laudându-te pentru succesul tău. Încearcă să îi ajuți și pe ceilalți și să îndepărtezi atenția de la tine.

Cal 28 decembrie 2023
S-ar putea să fie nevoie să te confrunți cu oameni agresivi astăzi. Nu te enerva și încearcă să eviți să declanșezi vreun conflict. Nu lăsa oamenii să te scoată din sărite. Dacă este necesar, retrage-te.

Maimuță 28 decembrie 2023
Familia, prietenii sau colegii de muncă ar putea încerca să-ți ofere sfaturi neavenite, dar nu trebuie să le urmezi. Intuiția ta îți poate oferi toate răspunsurile de care ai nevoie în această situație.

Cocoș 28 decembrie 2023
Talentul tău de a scoate tot ce e mai bun dintr-o situație dificilă ți-ar putea fi util astăzi. Când apar probleme, oamenii apelează de obicei la tine. Fă tot posibilul să găsești o soluție, chiar dacă nu ai avut nicio contribuție la situația respectivă.

Câine 28 decembrie 2023
Încearcă să te relaxezi astăzi. Dacă te simți deconectat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, caută oportunitatea de a învăța o abilitate sau hobby nou. Găsește alți oameni cu aceleași interese cu care să împărtășești această experiență.

Mistreț 28 decembrie 2023

Horoscopul chinezesc de azi îți recomandă să ții cont de sfaturile prietenilor și familiei cu privire la o schimbare în carieră. Ei ar putea avea o perspectivă mai bună asupra situației decât tine, și au, cu siguranță, cele mai bune intenții. coral