News Flash:

In ce clădire s-a mutat Registrul Comerțului Cluj

7 August 2019
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Cladirea rosie

Registrul Comerțului Cluj s-a mutat recent din clădirea de pe str. Iașilor, în clădirea cunoscută de clujeni drept „Casa Învățătorului” sau „clădirea roșie”.

Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj s-a mutat mai aproape de Tribunal, în Piața Ștefan cel Mare nr. 4. Adresa a fost actualizată pe pagina web a Oficiului Național al Registrului Comerțului, dar pe Google apare tot pe str. Iașilor nr. 14, mutarea fiind anunțată doar printr-un afiș la fostul sediu.

Acum, Registrul Comerțului este într-un spațiu închiriat de la Sindicatul Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean. Directorul Registrului, Dorin Deac a precizat că și fostul sediu era închiriat, iar mutarea s-a produs pentru că „prețul este mai avantajos, suprafața este mai mare, iar condițiile sunt mai bune”. „Totul este nou aici, suntem foarte încântați!”, a precizat Deac, potrivit clujust.ro.

Avocații sunt cei mai câștigați în urma acestei mutări, Registrul Comerțului fiind acum mai aproape de zona Palatului de Justiție. Aceștia pot ajunge ușor pe jos la Registrul Comerțului, în timp ce pe strada Iașilor găseau cu greu locuri de parcare. De asemenea, odată cu Registrul s-au mutat și vânzătorii ambulanți de ștampile care stăteau la poarta instituției, mai scriu colegii de la clujust.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cladirea rosie casa invatatorului registrul comertului mutare sediu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 22 queries | Mysql time :0.068467 (s)