Bombă în cazul Caracal! După şase luni în care a susţinut că a ucis-o pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă s-a răzgândit. "Monstrul din Caracal" cere să fie audiat din nou de procurori pentru a-şi schimba declaraţia. Gheorghe Dincă susţine că NU a ucis-o pe copila dispărută în luna aprilie a anului trecut.

Gheorghe Dincă s-a răzgândit în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu şi susţine că nu ar fi ucis-o. În acest sens, "monstrul din Caracal" a făcut o cerere la DIICOT în care solicită reaudierea în regim de urgenţă. În această cerere, se regăseşte faptul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. 

"E un film regizat. El trebuie să spună adevărul, ce s-a întâmplat. Luiza nu este moartă", a comentat mama Luizei, la RTV.

Decizia lui Gheorghe Dincă de a-şi schimba declaraţia în cazul Luizei Melencu vine chiar în săptămâna în care procurorii se pregătesc să îl trimită în judecată. În continuare, rămâne de văzut dacă procurorii vor accepta ca "monstrul din Caracal" să fie reaudiat sau nu. 

Ce susţinea Gheorghe Dincă până acum

La începutul lunii decembrie a anului trecut, apăreau informaţii şocante despre jurnalul în care Gheorghe Dincă a scris, în celulă, ce le-ar fi făcut celor două fete. Despre Luiza Melencu, "monstrul din Caracal" aşternea pe hârtie că a supus-o unor orori timp de patru zile. În dimineaţa zilei de 17 aprilie, după 4 zile, Gheorghe Dincă susţinea că Luiza a murit, după ce a fost bătută cu bestialitate. Apoi, ar fi băgat-o în butoi şi ar fi incinerat-o. 

coral