Identitatea militarului rus, căruia nevasta i-ar fi permis să violeze femei ucrainence, a fost făcută publică Potrivit rezultatelor investigației, Roman Bikovski, de 27 de ani (foto prinicipală), și soția sa, Olga Bikovskaia, formează cuplul din spatele apelului șocant, publicat recent în presa internațională și care alimentează suspiciunile cu privire la violuri în masă comise de soldații ruși în Ucraina.

În timpul apelului, interceptat de serviciile de securitate ucrainene din regiunea Herson și publicat la începutul acestei luni, o femeie poate fi auzită în timp ce acordă verbal unui bărbat permisiunea să violeze femei ucrainene.

Fragmentul relevant, în continuare.

Olga Bikovskaia: "- Du-te și violează ucrainence. Dar să nu-mi spui."
Roman Bikovski: "- Îmi dai voie?"
Olga Bikovskaia, printre râsete: "- Da, îți dau voie. Doar să-ți pui prezervativ."
Reporterii implicați în investigație au primit din surse ale serviciilor de securitate ucrainene numerele de telefon ale protagoniștilor conversației.

Ei au folosit aceste numere pentru a găsi conturile de pe rețelele sociale ale lui Bikovski și ale soției sale.

Cine sunt cei doi

Născuți și crescuți în Oriol, Rusia, un oraș la aproximativ 350 de kilometri sud-vest de Moscova, soții Bikovski s-au mutat în Crimeea la câțiva ani după ce Rusia a invadat și anexat peninsula.

Postările pe rețelele sociale ale mamei lui Bikovski, Irina Bikovskaia, arată că acesta face parte din forțele armate ale Rusiei.

Când a fost contactat de RFE/RL, Bikovski și-a confirmat identitatea și a spus că este în Sevastopol, portul din Crimeea în care se află flota rusă de la Marea Neagră.

El a negat însă că ar fi bărbatul care ar fi primit la telefon permisiunea de a viola femei în Ucraina.

La rândul său, Olga Bikovskaia a confirmat că soțul ei se afla la Sevastopol, unde ar fi tratat în spital, după ce a fost rănit, potrivit antena3.ro.

coral