News Flash:

Rectorul UBB Ioan-Aurel Pop și Prorectorul UBB Daniel David dezbat problema universitarilor ca model social și comunitar

31 Mai 2019
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj 1

Problema universitarilor ca model în societate și comunitate va fi dezbătută vineri, 7 iunie 2019, de la ora 12.00, de acad. prof. Ioan-Aurel Pop, Rectorul UBB și Președintele Academiei Române și  prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul responsabil de cercetare competitivitate-excelență și publicații științifice.

Dezbaterea este una de maximă actualitate în condițiile în care universitățile trebuie să își asume un rol activ în societate. Universitatea Babeș-Bolyai și-a asumat și își asumă în mod constant această misiune”, afirmă inițiatorii dezbaterii.

Dezbaterea este organizată de Fundația Alma Mater Napocensis, organizație apolitică, independentă, neguvernamentală, non-profit, cu profil cultural, social, științific, de servicii comunitare și transfer tehnologic, având ca fondator unic Universitatea Babeș-Bolyai.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 iunie 2019, de la ora 12.00, în Aula Magna a UBB (str. M. Kogălniceanu nr. 1) și va fi transmis live AICI.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rector ubb dezbatere problema
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029649 (s)