Cea de-a treia ediție a „Zilelor Alumni” va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 11-13 mai 2023 și are ca scop consolidarea relației dintre universitate și absolvenții săi, oferindu-le un prilej de revedere, de reconectare și de împărtășire a experiențelor din anii studenției.

UBBTalks la Gala de Premiere

Evenimentul va începe joi, 11 mai, la ora 17, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai. În cadrul ceremoniei de deschidere vor lua cuvântul rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David și prorectorul responsabil de resurse umane, alumni și consiliere în carieră, conf. univ. dr. Alexandra Muțiu, urmând ca alumni de prestigiu ai Universității să relateze experiențe din anii de studenție și șă vorbească despre cariera dezvoltată după absolvire:

  • Excelența sa, Doamna Anca Rarău, Consul Onorific al Lituaniei și fondator al platformei de branding Brandocracy
  • Doamna Camelia Ene, CEO & Country Chairman MOL România
  • Domnul Dan Dehenes, Executive Director Logistics la Kaufland România & Moldova

Prezentările UBBTalks vor fi succedate de premierea alumnilor de onoare ai facultăților universității.

Tururi ghidate gratuite în centrul istoric al orașului

Vineri, 12 mai 2023, este ziua activităților derulate la nivel de facultate. Programele sunt deschise publicului larg, unele se derulându-se atât fizic, cât și online.

Între orele 14-16 dr. Cosmin C. Rusu, lector la Facultatea de Istorie și Filosofie îi va conduce pe cei interesați într-un tur pietonal ghidat în centrul Clujului. Doritorii sunt rugați să se înregistreze prin completarea formularului: https://forms.gle/696Xx2m6C7tXJPvS8

Sport și distracție în aer liber

Programele zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2023, se vor derula în Parcul Iuliu Hațieganu, unde participanții pot alege din diverse activități sportive. În intervalul orar 9-12 vor avea loc competiții sportive între facultăți, iar de la ora 13, profesorii, studenții și absolvenții FSEGA, împreună cu familiile lor, vor lua startul la un cros de alergare lejeră de 1 km.

Evenimentele organizate nu se opresc, însă, în acest weekend. Facultățile își vor continua activitățile și în zilele și săptămânile care urmează. Programul detaliat este actualizat permanent pe pagina web a evenimentului: https://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/.

Evenimentul este organizat și coordonat de Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni al Universității Babeș-Bolyai.