Chiar daca avem atatea contraexemple in jur, o poveste impresionanta demonstreaza ca mai exista oameni care nu si-au pierdut umanitatea.

Un barbat din India, care se afla in delegatie si lua masa la restaurant de top, a avut parte de o intamplare neasteptata. In timp ce manca pranzul, Kumae Akhilesh a observat ca cineva il privea de dincolo de geam.

Cand s-a uitat mai atent, a observat ca era vorba despre un baietel sarman. Barbatul l-a invitat inauntru, iar acesta a intrat in restaurant insotit de sora lui. Vazand atatea bunatati pe masa, copiii au inceput sa manance cu pofta, mai ales ca micutii erau flamanzi.

 Dupa ce au mancat tot, la indrumarea lui Kumar, copii au plecat din restaurant. Cand sa achite nota de plata, Kumar a avut parte insa de o surpriza.

Chelnerul i-a adus in loc de bonul fiscal, un biletel pe care scria: “Nu avem o casa de marcat pe care sa batem generozitatea. Sa ai parte numai de bine.”

Nota de plata l-a lasat fara cuvinte. Povestea a devenit virala in mediul virtual, fiind distribuita de zeci de mii de internauti.