Boxerul clujean Tamer Mahgoub și-a demonstrat încă o dată clasa, câștigând prin decizie unanimă și obținând centura promoției FFC în cadrul primei gale de box profesionist din Sălaj.

Cu un palmares impresionant de victorii, fără nicio înfrângere, Mahgoub a dominat complet lupta, adversarul său neavând nicio șansă.

Antrenat de maestrul Victor Lupo la RAI Boxing, cea mai bună sală de box din Cluj-Napoca, Tamer a oferit un spectacol de neuitat, confirmându-și statutul de favorit și campion veritabil.

Performanța sa remarcabilă subliniază nu doar talentul său excepțional, ci și munca intensă și dedicația pe care le investește în fiecare antrenament.

Tamer Mahgoub continuă să inspire și să impresioneze fanii boxului, demonstrând că este un adevărat maestru al ringului. Victoria sa la Gala „Florian Fighting Championship” este încă un pas important în cariera sa strălucitoare, consolidându-și locul în elita boxului profesionist.

Tamer Mahgoub alaturi de cunoscuții Razvan Benche, Nicu Chiorean și antrenorul Victor Lupo

Atmosfera din Sălaj a fost electrizantă, iar Tamer a fost aplaudat la scenă deschisă pentru performanța sa impecabilă. Dominanța sa în ring a fost evidentă, iar victoria prin decizie unanimă a fost pe deplin meritată, reflectând superioritatea sa incontestabilă în fața adversarului.

Cu fiecare meci, Tamer Mahgoub își consolidează reputația de campion imbatabil și promite să aducă și mai multe succese în boxul românesc.

Gala “FLORIAN FIGHTING CHAMPIONSHIP” – Memorial Rudel Obreja a fost un eveniment sportiv extrem de apreciat și a cuprins 10 meciuri de box profesionist la care au participat mai mulți sportivi de top la nivel mondial.