Adelina Pestritu se afla in aceste momente la Milano, acolo unde a participat la cel mai mare eveniment de moda. Vedeta se afla, de cateva zile, in focarul epidemiei de coronavirus, care a panicat Italia.

Adelina Pestritu a fost prezenta la Saptamana Modei de la Milano, din Italia, acolo unde s-au inregistrat mai multe cauzuri de imbolnaviri cu coronavirus (COVID-19).

„E destul de ciudata atmosfera aici, mai ales ca au fost confirmate multe cazuri si au fost si morti, din pacate. Tocmai de aceea ne este si noua teama", a spus Adelina Pestritu intr-un mesaj video.

Adelina Pestritu poarta masca de protectie

"Sunt la hotel, am iesit doar sa mancam pentru ca vrem sa ne ferim de tot ce s-ar putea intampla rau", a transmis Adelina Pestritu intr-un video pe Instagram.

Aceasta apare in mai multe imagini in timp ce poarta masca de protectie.

Adelina Pestritu urmeaza sa se intoarca luni in tara, unde trebuie sa stea 14 zile in carantina.

In prezent, in Italia exista aproximativ 100 de cazuri de imbolnaviri.

„In acest context, Romania ar putea fi mai expusa la aparitia de cazuri de infectie cu noul coronavirus pe teritoriul national, din cauza dinamicii calatoriilor cetatenilor romani pe rutele terestre si aeriene dintre cele 2 tari. Autoritatile de sanatate publica vor include persoanele care sosesc in Romania din localitatile afectate din regiunea Veneto si din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit in aceste localitati in ultimele 14 zile, in categoria celor care trebuie sa stea dupa intrarea in tara in conditii de carantina timp de 14 zile. Aceste masuri sunt similare cu cele aplicate de autoritatile italiene", se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii, transmis de Mediafax.

coral