News Flash:

Un bărbat care a confundat cancerul cu o durere de măsea a murit la o zi după nuntă

25 Martie 2021
1867 Vizualizari | 0 Comentarii
durere de masea

Jerry Collins, un tânăr din Marea Britanie care suferea de cancer, dar care credea că are o problemă dentară, a murit la vârsta de 30 de ani.

Starea de sănătate a tânărului, care era manager de restaurant, s-a deteriorat la scurtă vreme după ce a fost diagnosticat cu cumplita boală. Din acest motiv, el a decis să se căsătorească în secţia de terapie intensivă a spitalului în care era internat, informează Mirror. Câteva ore mai târziu, Jery Collins a murit.

Soțul său, Andrew Godfrey-Collins, a vorbit despre frământările lor, începute în urmă cu câteva luni, când faţa lui Jerry se umflase și credeau că o vizită la stomatolog va rezolva problema.

Tânărul a mers de mai multe ori la medic, convins de faptul că are o infecţie dentară sau poate oreion. El a fost trimis însă la un medic specialist, iar adevărul a ieşit la iveală. Astfel, în ajunul Crăciunului, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

După câteva săptămâni, Jerry a fost internat la secţia de terapie intensivă, unde el și partenerul său au organizat o ceremonie simbolică în fața unui capelan, chiar înainte să moară.

“La început am crezut că ar putea fi ceva de genul oreionului sau o afecțiune dentară cu simptome similare. Din cauza pandemiei, a reuşit să-şi facă o programare la dentist abia la finalul anului. La începutul lunii decembrie, a fost supus unei biopsii și speram să fie un chist benign. Apoi, am auzit aceste cuvinte: melanom malign. Jerry se aștepta să fie ceva serios, chiar dacă în februarie făcuse nişte analize care nu arătaseră nimic suspect”, a declarat Andrew, soţul său.

Cuplul a decis că trebuie să se căsătorească, aşa că au pus planul în aplicare cât s-a putut de repede.

“Capelanul a venit să ne vadă în spital și am avut o ceremonie cu adevărat splendidă, iar personalul ICU a fost minunat. Dar nu a fost o ceremonie legală din punct de vedere juridic. Mi-ar fi trebuit câteva ore ca să trec prin toate documentele și nu am vrut să petrec ultimele ore din viața lui departe de el, făcând acte. Părinții și sora lui erau cu noi. Deși știau despre noi, atunci a fost prima dată când ne-am afişat public, în faţa lor. Mă gândeam că ar fi nedrept să ne mai prefacem, pentru că era de aşteptat, eram acolo. În schimb ei m-au întâmpinat cu multă dragoste, ceea ce m-a făcut să regret că nu am vorbit mai devreme”, a mai afirmat Andrew

A doua zi, Jerry Collins a murit, înconjurat de soțul său și de familie.

″În primele trei zile am plâns încontinuu, mă simţeam neputincios. Nu îmi venea să cred, eram şocat. Era un om foarte bun”, a mai spus Andrew.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0878 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028940 (s)