Sunt mai multe voci care spun ca dupa demiterea lui Adrian Streinu Cercel, urmeaza sa fie demis si Raed Arafat.

„Speta e foarte simpla: e un document din februarie, nu e absolut nimic in neregula cu el. L-au folosit, citandu-l in mod mincinos, cu un urias aparat de propaganda securistoida, ca sa scape de Streinu-Cercel. Cred ca vor incerca sa scape in viitorul apropiat si de Arafat.

M-am inselat foarte mult in privinta lui Nelu Tataru. El este de fapt un executat las al unor diversiuni kegoase. S-a folosit o diversiune jegoasa pentru a-l inlatura pe Streinu-Cercel, din varii motive”, a afirmat Mircea Badea la Antena 3.

„Eu sunt foarte dezamagir de eroii din linia I. Nu am vazut nici macar un medic din linia I sa spuna ca totusi ce se intampla acum e o manevra jegoasa. De unde deduc ca eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner si aparatul lui se tem rau de tot. Eu, daca as fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a mai afirmat Badea.

Si Marcel Ciolacu crede ca urmatorul pe lista este Raed Arafat.

„Cine nu face ca noi dispare sau este schimbat, este un semnal si pentru domnul Arafat si pentru altii, e o vendeta politica.

Domnul doctor Cercel este adeptul testarii in masa astfel ca pe 15 mai sa stim clar care este gradul de infestare. Nu ai dreptul ca pentru pareri sa executi oameni, public. In toate Consiliile Judetene in care au fost cumparate aparate de testare, nu au fost autorizate,” a spus Marcel Ciolacu la Realitatea Plus.

coral