Cunoscuta vedetă Vlăduța Lupău anunță că confruntat cu boala secolului, și anume endometrioză. Cântăreața care va deveni în curând mamă în cadrul podcastului ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

”În urma mai multor analize, am descoperit că am endometrioză. Nu mai sufăr, m-am tratat. Dar, până să-mi tratez această boală, multe fete mi-au zis că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa: eu am trecut, până la decizia de a mă opera, pentru că boala asta, cumva, nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar eu am fost la mai mulți medici, până am ajuns să mă duc la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei care nu are o deslușire. Și ea tot crește. Și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, are șanse să recidiveze. Și tu, dacă îți dorești un copil și ai această boală, nu prea ai cum să stai să te bazezi că o sa faci tratament și o să fie bine. Deși sunt cazuri, probabil mai puține, care au reușit să rămână însărcinate și având această boală”, a mărturisit artista în cadrul podcastului.

Artista a apelat și la calea divină, dar și la un medic.

”Așa mi s-a zis și mie: ai răbdare, că mai sunt și cazuri fericite. Am avut răbdare, m-am dus la medic. Boala asta tot creștea. După care am fost și la câțiva preoți, am luat-o și pe partea asta. (…) Eu cred în Dumnezeu, cred și în oamenii pe care El ni-i scoate în cale, dar am avut câteva afirmații de la anumiți duhovnici și preoți că în două luni e rezolvată treaba. Și s-au mai dus două luni și încă două luni, stres, evenimente. Până la urmă m-am dus la un specialist pe această boală, la Timișoara, și mi-a zis să mă operez”, a mai spus Vlăduța Lupău, conform stiridecluj.ro

Ulterior, după câteva luni, Vlăduța Lupău s-a programat pentru operație, însă s-a infectat cu Covid-19. A fost nevoită să anuleze programarea. În plus, a fost, din nou, pusă în fața unei noi anulări a celei de-a doua programare, din cauza unor filmări. Apoi, într-un final, s-a operat și a făcut tratament.

Însă, nu a putut rămâne însărcinată imediat, pentru că s-a confruntat o altă problemă, de data asta legată de sânge, și anume trombofilie. Apoi, după ce și-a rezolvat și această problemă de sănătate, Vlăduța Lupău a reușit să rămână însărcinată. În curând, artista va deveni mămică!

Sursă: Podcast Fain & Simplu cu Mihai Morar

coral