A aparut inca o victima a lui Gheorghe Dinca, femeia care ii facea curat criminalului de la Caracal a dezvaluit lucruri incredibile despre barbat. Menajera povesteste ca Gheorghe Dinca ar fi incercat sa o violeze, chiar in timp ce sotul sau lucra tot pentru Dinca, pe care il ajuta cu construirea unui beci. Gheorghe Dinca i-ar fi oferit bani femeii contra serviciilor sexuale, dupa cum aceasta s-a confesat.

„Am suferit foarte mult. Am suferit ca ma vedeam ca nu putere sa pot sa-l razbun sa-i fac ceva, sa… sa-l zgarii sa-i rup o buza sa… Si acum am imaginea aia. De cate ori vorbesc despre asta, mi se pune un nod in gat. Cum ii curgea scuipatul pe mine, si m-a prins si cu mainile asa, de nu mai puteam sa mai fac nicio miscare. Mi-a spus: ”Spune-mi cat vrei, daca vrei sa te culci cu mine”. L-am impins si am fugit. Am fugit pe scari. Si de atunci, din ziua aia, cand mi-a propus, eu am plecat acasa”,a declarat menajera din casa lui Dinca.

„Adica in halul in care m-a strans, in care m-a luat, ca nu mai aveam nici aer, cred ca da. Dupa doua saptamani, a venit dupa mine acasa. Si i-am spus ca nu ma intorc. Eu ii ziceam sa ma lase, sa plece si el intra peste mine in casa”, a mai spus femeia.

Viorica a marturisit ce facea in casa lui Dinca, dar si ce a vazut in locuinta acestuia timp de doua luni, cat a lucrat acolo, adaugand ca lui Dinca ii placea sa manance carne. Viorica ar fi gatit in camera unde ar fi fost sechestrata Alexandra Macesanu, victima lui Dinca, dupa cum a subliniat femeia.

„Eram menajera. Doar faceam mancare si atat. Lucram cu sotul meu, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Sotul meu a muncit, eu am muncit. Ne-a dat banii. Corect a fost, corect tot timpul. Pai eu luam vreo 6 milioane. Ne duceam acolo. Mie imi dadea sarcina de a gati. Se ducea in oras, venea cu baxul de pulpe. Venea cu baxul de ulei, de zahar. Cu baxurile, nu sa ziceti ca nu avea bani, atunci. Avea bani de atunci.

Eu am vrut sa vad ce e in camerele celelalte, dar erau inchise cu cheia. Eu nu m-am lipit niciodata de nimic de acolo. Nici nu mancam de acolo, cu toate ca gateam eu, dar imi era sila de oalele lui. Se ducea in oras si lua cate 10 kilograme de sorici si gheare de gaini, de pui. Le fierbea si le punea paine si le dadea la caini. Si avea opt caini. Ma gandeam cum sa traiesti asa!? Cum sa traiesti in mizeria aia?! Nu ne gandeam noi ca face trafic de persoane sau…

Ne-am gandit, ma, hai ca asta a furat de are interdictie in Italia. Cand statea langa mine sa vada la mancare sau sa imi aduca ceva, parca tot timpul aveam o teama asa. Toata lumea se temea de el. Adica fata lui… Fata lui spunea tot. Ziua el nu vorbea cu oamenii. Nu. El era asa in lumea lui.Prieteni nu avea. El nu avea pe nimeni.Mie mereu mi-a fost teama de el. Statea langa mine cand faceam mancare”, a mai marturisit femeia.

coral