Primăria Municipiului Dej organizează marți, 16 aprilie, cu începere de la ora 08:00, acțiunea „Împreună pentru un oraș mai curat” la care participă angajați din cadrul Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat.

Acțiunea are ca scop mobilizarea comunității în curățenia de primăvară și conștientizarea cu privire la menținerea curățeniei în municipiul Dej. Angajații din cadrul Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului.

Deșeurile colectate vor fi preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

Ca în fiecare an, tot în această perioadă Primăria Municipiului Dej desfășoară și acțiunea prin care solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituțiilor publice și societăților comerciale să intervină pentru ecologizarea spațiilor aferente proprietăților sau spațiilor comerciale.

Această acțiune pe care o desfășurăm an de an cu implicarea angajaților primăriei se dorește a fi un efort comun și concentrat pentru municipiul nostru și mă bucur că ni se vor alătura cadre didactice și elevi din școlile dejene.

Ecologizarea care se va desfășura marți completează acțiunea de curățenie a orașului, demarată de Primăria Municipiului Dej care a început în zona centrală, Dealul Florilor și se va extinde în toate zonele orașului.

În paralel cu acțiunile de ecologizare se va interveni și la reparația, curățarea străzilor și efectuarea marcajelor rutiere.

Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susținerea acțiunii de ecologizare prin curățarea spațiilor aferente blocurilor, caselor, instituțiilor sau societăților comerciale”, a transmis primarul municipiului Dej, Morar Costan.

coral