In cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat in aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1,  doua ispite, dar si un concurent vor pleca din cele doua resorturi din Thailanda. Atat Minitelul cat si Purimuntra vor suferi pierderi care vor provoca reactii printre concurenti. Cu gandul la Dream Date-uri, concurentii vor avea de suferit in urma plecarilor celor trei.

“Nu mai pot sta nici trei secunde langa o asemenea persoana!” sau “Sper sa-ti gasesti jumatatea!” sunt doar cateva dintre reactiile persoanelor inainte de a parasi insula unde au petrecut mai mult de doua saptamani.

Scene cu tenta gay la Insula Iubirii

Costas si Bogdan au facut un adevarat show erotic la Insula Iubirii. Lucrurile au luat-o razna, cand, cei doi baieti nu s-au mai abtinut si si-au dat frau liber sentimentelor, realizand scene cu tenta gay. Adrian lasa retinerile si incepe sa fie tot mai dezinvolt si lipsit de inhibitii.

Cei doi s-au pipait si multi au crezut ca s-au sarutat. Petrecerea kitsch s-a jucat cu simturile tuturor si nu a mai durat mult pana ce Bogdan a inceput sa se bucure de atentia tuturor, prin atingeri si sarutari cu ispitele.

Nu au lipsit nici dansurile lascive cu Costas, spre marea surprindere a tuturor. Cu o coafura spectaculoasa, machiaj strident si haine mulate, Bogdan s-a dezlantuit total. Petrecerea s-a incins si Costas si Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenti la Purimuntra.

coral