La nunta Andreei Balan, din weekend, a participat si Ionut Manea, barbatul despre care s-a scris ca a fost primul iubit al solistei. Ionut Manea si Andreea s-au cunoscut in anul 2000, cand cei doi au colaborat, ea ca membra a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei “Mosule, ce tanar esti”. La vremea respectiva, presa a speculat ca intre cei doi s-ar fi infiripat si o idila, dar Andreea a confirmat doar pe jumatate zvonurile.

"Toti erau convinsi ca suntem iubiti. Acum va pot spune cum stau de fapt lucrurile intre noi. Aveam 15 ani cand l-am cunoscut, ce stiam eu despre iubire? Probabil ca daca ne-am fi cunoscut acum, m-as fi indragostit de el, are multe calitati. Suntem prieteni foarte buni, desi m-a iubit intotdeauna. A fost singurul care a tinut la mine cu adevarat, Ionut ma cunoaste cel mai bine. Ma iubeste de 3 ani, dar nu-i poti comanda inimii, tin la el si atat”, a dezvaluit, la un moment dat, Andreea.

Ulterior, Ionut s-a logodit cu Adina Halas, dar s-a casatorit cu o blonda din Ploiesti, Cristina, alaturi de care este astazi foarte fericit. Dupa ce s-a pozat cu Andreea Balan, Andreea Antonescu si fiica acesteia, Ionut a scris in dreptul fotografiei realizate la nunta: ”Dupa 19 ani, la fel de veseli”.

coral